hårtap

Behold håret så lenge som mulig

Behold håret så lenge som mulig

Det er flere grunner til at menn opplever hårtap, med for de fleste, er det hormonelt og genetisk betinget. Alminnelig hårtap, kalles androgen alopeci, og er noe som mange menn vil oppleve i løpet av et langt liv. Selv om det er helt normalt, så er vil det for noen, oppleves som voldsomt når håret begynner å falle av. Mens andre ikke vil ha noen problemer med å bli skallet. Hvis du er en av dem som synes det er problematisk å bli skallet, så finnes det heldigvis flere måter du kan beholde håret på, i litt lenger tid. 

Hvis du opplever et plutselig hårtap, så kan det være du skal rådføre deg med legen din. Noen ganger kan et uventet hårtap være tegn på alvorlige sykdommer, og det kan derfor være en ide at du rådfører deg med egen lege. Noen produkter mot hårtap, kan også være reseptpliktige. 

Hvis du derimot opplever helt alminnelig hårtap, som så mange andre før deg, så finnes det heldigvis gode handlinger, som du kan gå i gang med, helt på egenhånd. 

For noen menn, kan det faktisk være tabubelagt, å skulle snakke om sitt eget hårtap, og man kan derfor føle et behov for å holde det litt for seg selv, spesielt i starten. Husk likevel at mange menn opplever hårtapet som værende problematisk, og du er derfor på ingen måte alene om dette. 

Når du begynner å merke at håret tynnes ut på toppen, så er det en god ide at du begynner med behandlingen så hurtig som mulig. Hormonelt betinget hårtap er nemlig en konsekvens av at hårsekkene mangler næring, og legger seg til hvile. Hvis du begynner på en velfungerende behandling tidlig i prosessen, kan du faktisk vekke hårsekkene opp fra hvile, og reaktivere hårveksten. 

Pure Grow har utviklet en behandling for hårtap, helt uten bivirkninger. Du kan lese mer om behandlingen, og Pure Grows produkter på hjemmesiden, https://puregrow.no/.

Behandingen skaper økt blodsirkulasjon i de utsatte områdene, og tilføyer dermed næring til hårsekkene. Resultatet er et sundt og sterkere hår, i lenger tid.