billig parfyme

Bygg din egen duftgarderobe

Bygg din egen duftgarderobe

Du har helt sikkert hørt om en signaturduft når det kommer til parfyme, men visste du at det blir mer og mer vanlig å bygge en hel liten duftgarderobe? Her skal vi se litt nærmere på hvorfor dette er blitt så populært, og hvordan du kan gå frem for å bygge din helt egen duftgarderobe. 

En signaturduft som består av mange dufter

Det er nemlig sånn at signaturduften din ikke bare trenger å være en parfyme, men heller bestå av en garderobe med flere forskjellige dufter som passer til flere anledninger. Det blir også mer og mer vanlig å ha flere forskjellige dufter som passer til forskjellige sesonger. Det er nemlig sånn at duftmolekylene opptrer ganske forskjellig ettersom det er kaldt eller varmt, og derfor er det ikke nødvendigvis sånn at parfymen som passer perfekt i sommervarmen er like appellerende om vinteren. 

Det er ikke minst gøy å prøve seg frem og ha litt flere sider av personligheten sin å velge mellom når man skal forskjellige ting. Akkurat som om det er gøy å ha på seg det helt perfekte antrekket til anledningen, kan duft bli kronen på verket. Det er nemlig noe som i stor grad spiller på sansene våre, og derfor er det ikke så rart at franske kvinner ikke føler seg endelig påkledd før de har tatt på seg parfyme. Det kan vi godt lære litt av her i nord. 

Prøv deg frem

Når du skal finne den helt riktige parfymen og sammensetninger av parfymer til duftgarderoben, er det helt essensielt at man kan prøve seg litt frem. Se på sider som https://www.coolpriser.no/shop/frontpage.html, der du kan finne et stort utvalg av kjente merkevarer til gode priser, så du kan prøve litt forskjellige og finne alt på et sted. Det er et godt sted å starte når du skal bygge duftgarderoben din. Da har du noe du kan velge mellom til en hver anledning.