Hårfjerning

De beste metodene for hårfjerning

De beste metodene for hårfjerning

editorial

Det finnes mange smarte hårfjerningsmetoder på markedet, og det kan rett og slett være vanskelig å vite hvilken eller hvilke man skal velge, for å få det resultatet man ønsker. Her skal vi se litt på noen forskjellige, så du kan velge den metoden som passer best for deg og dine behov. 

Ulike metoder – hva skal jeg velge? 

Hårfjerning

En av de kanskje absolutt vanligste metodene for hårfjerning, er barebring med barberhøvel. Det er noe de aller fleste har prøvd en gang i sitt liv. Det som er fordelen med nettopp denne metoden, er at den er svært enkel – og man kan enkelt kombinere den med en dusj eller et bad. Det som er ulempen med vanlig barbering, er at det er vanskelig å få et jevnt og glatt resultat, og det er heller ikke et resultat som varer spesielt lenge. Det er tvert i mot gjerne sånn at man må gjøre det daglig for å bevare den glatte følelsen, og da er det lett å få røde prikker eller irritert hud – fordi man gjør det så ofte.

En annen metode er laser. Dette er blitt mer og mer populært den siste tiden, og det er rett og slett fordi vi får bedre og bedre metoder for laserfjerning av hår. Dette kan gi et permanent resultat ved flere behandlinger, så man rett og slett blir kvitt uønsket hårvekst på et område for alltid. Derfor er det mange som velger nettopp denne metoden når de skal fjerne hår. 

Voks er også noe mange gjør, enten selv eller hos en profesjonell hudpleier eller salong. Da kan man enkelt få et glatt resultat som varer i flere uker av gangen. Det er mange som vil ha et glatt resultat som varer lenge, men synes at denne metoden kan være vond og smertefull og at det er slitsomt å dra på salong.