rgb led strip

Gjør klesskapet om til en eksklusiv butikk

Gjør klesskapet om til en eksklusiv butikk

editorial

Det er ikke få som drømmer om et lekkert og eksklusivt klesskap eller klesrom, som kan innredes akkurat som en butikk i en litt dyrere prisklasse. Det er dog noen enkle tips man kan ta med seg, selv på lavt budsjett, hvis man vil få klesskapet eller walk in closetet til å se litt mer luksuriøst og raffinert ut. Det kan du lese mer om her. 

Hold klesskapet organisert

image

Noe som kjennetegner de aller fleste eksklusive butikker, og som skiller dem fra billigbutikker, er at de aldri er rotete. Alt har sin plass, og det er ikke overfylt eller proppet med ting og klær. Det er også noe du med fordel kan ta med deg når du skal få klesskapet ditt til å se litt mer butikk-aktig ut. Det er nemlig viktig at du organiserer tingene dine godt på forhånd, og gjør en grundig vurdering av hva som skal bli, og hva det kanskje er på tide å kvitte seg med. Så er det viktig at du sørger for god oppbevaring, at alt har sin plass. 

Du skal også tenke litt som om det er en utstilling – akkurat som i en butikk. Da blir det enklere å se hva man har og velge hva man skal ha på seg. Her blir lys en svært viktig faktor. 

Bruk lys til å fremheve ting

Noe av det som gjør eksklusive butikker flotte og estetisk tilfredsstillende, er at de er godt lyssatt. Dette er et et enkelt triks som du med fordel kan ta med deg inn i ditt eget klesskap. Ting fremstår penere i et godt lys, og det er også en smart måte å fremheve ting på. Du kan bruke rgb led strip til å sette fokus på de tingene du vil fremheve. Ledlys er en smart lyskilde til dette formålet, da pærene varer lenge og du kan finne den helt riktige lysstyrken.