Kiropraktor

Hjemmekontoret kan gi plager som må behandles av kiropraktor

Hjemmekontoret kan gi plager som må behandles av kiropraktor

Det er mange som er begynt med hjemmekontor, men det er ikke alltid at hjemmekontoret er så hensiktsmessig innredet at man ikke utvikler helt nye plager. Her skal vi se litt nærmere på hva du skal gjøre når du har fått rygg- og nakkeplager på hjemmekontoret. 

Hvorfor kan man utvikle plager på hjemmekontoret?

Det er flere grunner til at man kan utvikle plager på hjemmekontoret, og det er noe man ofte unngår på et vanlig kontor. Det er fordi at vanlige kontorer som regel er underlagt et regelverk om hvordan det skal være innredet på en ergonomisk god måte, så man nettopp ikke utvikler skader og plager ved stillesittende og kanskje til og med monotont arbeid.

Det er jo ikke alltid standarden er like høy hjemme, og da blir det fort til at det utviklet seg til skulder-, rygg- og nakkeproblemer, som kan kreve behandling. For lavt eller høy bord og stol, og at vi ofte luter oss frem for å se på skjermen, er noe av det som kan gjøre at vi utvikler plager. Det er selvfølgelig vanlig å ha vondt av og til, men det er ikke sånn at man skal akseptere smerter som går utover hverdagen. 

Kiropraktor kan være løsningen 

Kiropraktor kan heldigvis være den løsningen du trenger for å behandle og forebygge videre smerter. På en kiropraktisk undersøkelse, så vil kiropraktor grundig undersøke din sykehistorie ved første besøk og dermed se på hvor problemet kan ligge. Deretter så vurderes det om det trengs røntgen eller MR-scanning, og et behandlingsforløp igangsettes eller planlegges hvis det er mulig. Det er altså ingenting å være nervøs over, og man skal ikke tenke at man ikke har vondt nok for å oppsøke kiropraktor. All smerte som ikke går over, er noe man ikke skal venne seg til når det skal behandles, og det er bedre å oppsøke kiropraktor og avdekke problemet, enn å gå med det i lenger tid.