Båt

Hvilken båt skal du velge?

Hvilken båt skal du velge?

Hvis du er på utkikk etter din første båt, da kan det være veldig vanskelig å vite hva du skal gå etter. Ikke desto mindre er det dog viktig å velge en båt som passer for dine behov. Det vil si at du blant annet skal velge en båt som passer i størrelsen, som har de riktige egenskaper og som selvfølgelig også passer for ditt budsjett. For eksempel vil det være forskjell på hvilken båt du bør velge, om du skal bruke den primært til fiskeri eller til vannsport.

Hos E39 Båt & Henger kan du finne din nye båt, uansett hva du er på utkikk etter. Her har de nemlig båter for alle behov, uansett om du skal finne din første eller femte båt, og uansett hva formålet med den er. De leverer et stort utvalg av både nye og brukte båter fra forskjellige norske og internasjonale produsenter, og deres kvalitet og service er alltid helt i topp. 

Men hva gjør du da når sesongen er slutt, og det blir kaldt ute? Det kan være veldig smart å ha vinterlagring av båten uten for sesong, for å sikre at den blir oppbevart på en god og trygg måte. E39 Båt & Henger tilbyr vinterlagring båt Bergen, der de oppbevarer din båt over vinteren. Du får innendørs oppbevaring i oppvarmede lokaler, og lageret er selvfølgelig utstyrt med alarm. Derfor kan du bare levere inn båten når båtsesongen er over, og hente den igjen når du vil. Som en bonus tilbyr de også vask, bunnsmøring, reparasjon, montering av ekstrautstyr og mye mer.

Slik kan din båt bli helt klar for neste sesong, og du trenger ikke selv tenke på verken oppbevaring eller klargjøring. En effektiv, trygg og smart måte å oppbevare båten sin på uten for sesong, og så er det tilmed billigt.