kontinentalseng

Hvorfor skal jeg velge en kontinentalseng?

Hvorfor skal jeg velge en kontinentalseng?

Det finnes mange senger på markedet og mange typer å velge mellom, men en kontinentalseng, er en av de mest populære sengetypene på markedet. Her skal vi se litt nærmere på hvorfor det er blitt en så populær sengetype, og hvorfor det er noe man skal velge. 

Hva er en kontinentalseng?

For hva er egentlig en kontinentalseng? I følge bedre nætter, er en god kontinentalseng en høy seng i hele tre lag, der alle lagene i sengen jobber for å gi deg den beste søvnopplevelsen. Det er altså tre lag som alle jobber for å gi deg god støtte, og det krever at det er kvalitet i hvert lag. 

Det underste laget er bunnmadrassen, og her er hele grunnlaget for sengen. Det er viktig at det er solide materialer her og eventuelt god fjæring i bunnmadrassen som kan gi god støtte. Deretter er det boksmadrassen som er den midterste madrassen, og dette er selve hovedmadrassen i sengen. Det er her du får den beste støtten, og det er veldig viktig at man velger riktig fasthet på nettopp denne. Du kan få denne madrassen med flere komfortsoner, som sørger for å gi godt støtte til hele kroppen isolert og spesialisert for forskjellige deler av kroppen. 

Den madrassen som er nærmest huden, er overmadrassen. Dette er også en viktig madrass nettopp av den grunn. Her er det også lurt å velge riktig fasthet og et materiale som passer til ens behov. Hvis man fryser om natten kan det være deilig med en overmadrass i et materiale som memoryskum som holder på varmen og former seg etter kroppen. Hvis man synes det er varmt om natten og trenger et mer avkjølende og fuktavledende materiale, er det veldig lurt å velge en overmadrass i naturlateks, som i tillegg til å være allergivennlig, er lett å gjøre rent og gir elastisk og god støtte til kroppen. 

Derfor er en kontinentalseng så populær – det er kvalitet i alle lagene, og man får en god seng som varer i mange år.