gulvafslibning københavn

Kan jeg fikse gulvene selv?

Kan jeg fikse gulvene selv?

editorial

Det er enkelte ting man enkelt kan gjøre, og andre ting man kanskje ikke så enkelt kan gjøre selv, når det kommer til å friske opp hjemmet litt. Her skal vi se litt nærmere på noe mange er svært interessert i å få utført, nemlig gulvslipning eller høvling av gulv. Kan man gjøre det på egenhånd, eller trengs det profesjonell hjelp? Det skal vi se på nå. 

Kan man gjøre det selv?

Det store spørsmålet når det kommer til nettopp å slipe eller høvle tregulv, er om det er noe man kan gjøre selv på egenhånd. Det er selvfølgelig litt avhengig av flere faktorer. Hvilket resultat vil du ha? Er det en bestemt finish du går etter? Hvordan ser gulvet ut i forveien, hvilken stand er det i, og har det vært slipt mange ganger før? Og ikke minst, har du tilgang til det utstyret som trengs, og den kunnskapen man bør ha, for å slipe gulvet selv? Det er jo sånn at det er noen ting som er lurt å vite før man går i gang med å slipe, for å få et jevnt og åpent resultat. 

gulvafslibning københavn

Finn gode tips til gulvslipning

Det er viktig at man setter seg godt inn i det å slipe gulv selv før man eventuelt beveger seg ut i nettopp den øvelsen. Derfor er det lurt å sjekke sider som Gulvkanonen som kan gi deg gode tips til hvordan du skal gå frem når det er på tide å slipe gulvene, og akkurat hva du trenger.

Er det for eksempel noen tilfeller der man trenger en profesjonell for å få det beste resultatet, eller hvor det blir for dyrt og tidkrevende å gjøre det selv? Det finnes mange veier til flotte gulv, men det er lurt å sette seg godt inn i hva man skal vite på forhånd for å få det resultatet man vil ha.