tannlege

Kosmetisk tannbehandling av høy kvalitet

Kosmetisk tannbehandling av høy kvalitet

editorial

Sunne tenner og tannkjøtt er ikke det eneste som din tannlege kan hjelpe deg med. I dag tilbyr mange tannleger nemlig også kosmetiske tannbehandlinger, og dette er i stigende grad er populært blant folk i alle aldersgrupper. 

Hva er kosmetiske tannbehandlinger?

Selvom vi tradisjonelt tenker på tannlegebehandlinger som rotfyllinger, tannrens, fjerning av visdomstenner og mye mer, så finnes det også en helt annen gruppe av tannbehandlinger. Det er nemlig de kosmetiske. Disse har ofte ikke en egentlig funksjon i forhold til å forbedre munnhygiene eller tannhelse, men gir i stedet penere tenner.

Kosmetisk tannpleie inkluderer blant annet behandlinger der man minsker mellomrom eller fjerner ujevnheter. Det kan også være å rette stygge fyllinger eller behandle misfarginger. Noe av det mest kjente og populære er dog tannbleking der man oppnår hvitere tenner.

Effektiv bleking av tennene

Det finnes flere muligheter på markedet til å bleke tennene selv, men disse kan oftest ikke anbefales. Noen er ikke spesielt effektive, og andre er rett og slett skadelige for tennene. Derfor risikerer du faktisk å skade tennene dine, og i noen tilfeller permanent.

Derfor bør du alltid ta en prat med tannlegen din dersom du ønsker å bleke tennene dine. Da er du sikker på å få profesjonell rådgivning fra en ekspert på området, så du ikke tar en dårlig beslutning. 

Tannbleking kan dog utføres hos mange tannleger i dag, og her er du sikker på at det brukes en mer skånsom metode som ikke gir deg skader på tennene. Samtidig er det dog effektivt og kan gi deg hvitere tenner på en flott og naturlig måte.

Du kan blant annet få tannbleking i Trondheim hos Valentinlyst Tannlegekontor som har stor erfaring og viten på området. De kan rådgi om den beste løsningen for deg og dine tenner, og fortelle deg mye mer om hvordan behandlingen skjer og virker.