gitar

Lær deg enkelt å spille gitar

Lær deg enkelt å spille gitar

Det er mange som drømmer om å lære seg å spille gitar, og heldigvis er det faktisk ikke nødvendigvis så vanskelig som du kanskje tror. Du har kanskje forestilt deg at det krever masse musikalsk talent, men det er ikke bare det som teller. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du enkelt kan lære deg å spille gitar. 

Kan alle lære å spille gitar? 

Du lærer så lenge du lever, og det er faktisk også tilfellet når det kommer til å lære seg noe nytt som å spille et instrument, og dermed også få en ny og morsom hobby. En av grunnene til at gitar er et instrument mange gjerne vil lære seg å spille på, er fordi gitaren gir mulighet for å synge samtidig, og det er både enkelt og gøy å akkompagnere kjente sanger – eller komponere sine helt egne. 

Du trenger faktisk ikke noe stort musikalsk talent for å lære deg å spille, selv om det er ingen tvil om at det hjelper. Det mange som lærer seg å spille gitar fort har til felles, er at de er flittige til å øve og åpne for å lære noe nytt -og dermed kan du faktisk lære deg å spille gitar hvis du velger å legge ned den arbeidsinnsatsen det krever. 

Men først trenger du en gitar. Det er heldigvis mulig å finne en god gitar på nettet, så du kan komme i gang med å spille allerede i dag. På https://www.danmusikk.no/musikkinstrumenter/gitar kan du finne den gitaren du leter etter. 

Lær deg å spille på nettet 

Det er heldigvis også mulig å lære seg å spille på nettet, ikke bare å finne en gitar. Du kan enkelt finne både guides og videoer som lærer deg alt det grunnleggende, og det kan være lurt å gå i gang med det før man eventuelt finner seg en lærer.