lån

Lån på nettet kommer i mange ulike former og størrelser

Lån på nettet kommer i mange ulike former og størrelser

editorial

Det er utrolig mange tjenester som tilbyr ulike former for lån på nettet i dag, og det kan rett og slett bidra til å gjøre det til et litt uoversiktlig marked. Her skal vi se litt nærmere på hva som finnes, og hvordan man navigerer i lånemarkedet på nettet. Det trenger nemlig ikke å være så komplisert å sette seg inn i som du kanskje tror. 

Hva finnes av lån på nettet? 

Det finnes nemlig en rekke ulike lån på nettet, og det er mange av dem som henvender seg til ulike behov. Derfor er det ikke sånn at det finnes èt lån som er designet for alle. Man finner for eksempel det man kaller mikrolån som er lån i en liten størrelsesorden, som er designet for lånebehov på noen få tusen kroner. Men det finnes også andre lån til helt andre behov, for eksempel billån og boliglån på nettet, og det er flere lån som har en grense på opptil 500.000 kr.

lån

Det er med andre ord mulig å finne lån til nesten alle behov, og det finnes gjerne flere muligheter innenfor hver enkelt lånetype, som kanskje har ulike vilkår og betingelser. Det er med andre ord ikke sånn at det finnes èn type som passer for alle, eller som samsvarer med alle økonomiske forbehold eller situasjon. Derfor er det en god ide å sammenligne først. 

Få oversikt over alle de forskjellige lånene 

Det er en god ide å få oversikt over alle de forskjellige lånene på markedet, og sette seg godt inn i hvilke betingelser og vilkår som gjelder for de ulike bankene og lånestedene. Det kan være svært tidkrevende å gå inn på alle hjemmesidene til bankene og lånestedene separat, og derfor er det heldigvis tjenester som Swiftbanker som lar deg sammenligne flere lån og lånetyper. Da kan du få den oversikten du trenger.