hårtap

Mann med manbun leker med en katt

Mann med manbun leker med en katt

Hvorfor ble manbun så populært?

Noen trender er det virkelig vanskelig å forstå seg på. Som for eksempel hvorfor kvinner og menn kler seg så ulikt, eller hvorfor kvinner lar håret gro langt, mens menn gjerne klipper det rimelig raskt. Dagens nyere trender er minst like vanskelig å forstå seg på, og da kanskje spesielt de hvor menn tar den helt ut. En av disse er selvfølgelig trenden med å ha en manbun. 

Dette er simpelthen en bunt med hår som er satt opp på toppen av hodet, da gjerne over virvelen. Trenden har over det siste tiåret grepet nærmest ethvert mannfolk, og om han ikke har prøvd det, så har han mest sannsynlig vurdert det. For menn som bruker produkter for å unngå hårtap er dette tross alt en komfortabel frisyre som en kan benytte seg av mange år fremover i tid. 

Imponer damene med håret

Er det en ting som virkelig tiltrekker damene, så er det flott og levende hår hos en mann. Dette har blitt bevist om og om igjen opp gjennom historien. Derfor er det viktig for menn å unngå hårtap, og ikke minst vise frem flotte frisyrer slik som manbun. I det hele tatt finnes det mange levende frisyrer som virkelig får frem det beste av en mann sitt utseende. 

Alt fra det å la håret gro langt, til å klippe seg med sidecut, eller tidligere nevnte manbun for eksempel, er alle gode alternativer for en mann som forsøker å vise frem sitt levende hår til damene. Om du er flink til å unngå hårtap, så kan du vise frem håret ditt på denne måten i mange år fremover!

Finn frem til din frisyre i mylderet av alternativer. Den skal gi deg selvtillit, så sant du bruker produkter for å unngå hårtap med årene, og den skal tiltrekke damene!