sende pakke

Størrelsen og vekten betyr mye når du skal sende pakker

Størrelsen og vekten betyr mye når du skal sende pakker

Størrelsen og vekten betyr mye når du skal sende pakker

Selv om de aller fleste pakkene man sender i Norge faller under kategorien brev og pakker på under 2 kg skal man noen ganger sende pakke over 35 kg og da finner man fort ut av at den vanlige post-tjenesten vi bruker har noen begrensninger. Posten i Norge sender ikke pakker på over 35 kg, men hva gjør man da? Hvis posten ikke kan hjelpe med å sende pakke over 35 kg, hvor skal man se etter hjelp for å sende den da?

Private selskaper

Hvis du skal sende pakke over 35 kg er private tjenester mest sannsynlig det du kommer til å benytte deg av og her er det mange selskaper å velge mellom.

Det dreier seg her om private tjenester som tilbyr seg å levere tunge pakker fra dør til dør med lastebil eller større varebiler og er noe som bedrifter ofte bruker. Man kan faktisk i de fleste tilfeller sende pakker som totalt veier opp mot flere tonn til sammen. Det er noe posten ikke kan hamle opp med. 

Privatperson eller bedrift

Å sende pakke over 35 kg er kanskje ikke noe de fleste private ha behov for og er mest noe som bedrifter som sender varer til kunder trenger, men hvis man for eksempel skal sende deler av et flyttelass til enten et sted i Norge eller utlandet er det en tjeneste private også trenger. Jeg har for eksempel en venninne som flyttet til Paris og sendte tingene sine med dhl til adressen hun skulle flytte til, mens hun hadde med seg resten i kofferter på flyet.

Det er en løsning som kanskje ikke de fleste private noen gang får behov for, men det er utrolig smart og bra at det er noe som finnes og kan brukes av private også. bedrifter har ofte avtaler over lenger tid som gjør det billigere.