stillas

Trygg og god stillas-handel

Trygg og god stillas-handel

Trygg og god stillas-handel

Det er mange ting som er viktige når man skal gjøre en god stillas-handel og heldigvis finnes det flere gode steder man kan handle stillaser der både kompetanse og erfaring er en del av servicen man får. Strand Stillas AS er et av de stedene. De startet i 2002 og har helt siden den gangen tilbud både profesjonelle kunder og bedrifter og private kunder veiledning, salg, utleie og montering av stillaser. Det er et av de stedene man kan være helt sikker på at man får det man trenger.

Norsk produksjon

Det å støtte lokalt er det flere grunner til å prioritere. Når det kommer til å være ansvarlig forbruker er det å velge lokalt viktig, selv om det er en ting som stillaser man skal kjøpe eller leie. Det er viktig å se på hvor tingene blir laget og det at det blir laget lokalt i Norge gjør at man både kan være sikker på kvaliteten, arbeidsforholdene til arbeiderene og at det ikke er for mye eller unødvendig transport inne i bildet.

Tidlig i 2020 ble aluminiums-produksjonen flyttet til Sunnmøre og utføres av topp-moderne CNC-maskiner og sveise-roboter. En norsk produksjon med bruk av roboter på denne måten sikrer ikke bare høy kvalitet, men også priser som er konkurransedyktige. 

Rask Levering

Det er viktig å levere raskt, for folk trenger ofte at noe blir levert så fort som mulig når de er midt i en prosess der man trenger stillas. Og det er ikke alltid man kan eller klarer å planlegge i god nok tid til at man kan greie seg med lang ventetid. Derfor er det viktig for Strand Stillas å levere omgående etter at kunden har bestilt og har derfor gode lager med stillaser sånn det ikke skal være lang ventetid for noen. De leverer både med båt og bil, noe som er greit når de har produksjon på Sunnmøre.