fiolin

Stort utvalg av instrumenter online

Stort utvalg av instrumenter online

editorial

Musikk er en fantastisk ting som gir glede til mange mennesker, og ikke minst til deg selv når du skaper det. Med et musikkinstrument kan du selv lære å skape vakker musikk, og det vil helt sikkert gi deg minst like mye glede som å høre på andres musikk.

Hvilket instrument bør du velge

Det finnes masse forskjellige instrumenter å velge mellom, og det er nesten bare fantasien som setter grensen for hva du kan begynne på. Det viktigste er selvfølgelig at du finner noe som du synes er spennende, og som gir deg glede. Men det finnes noen ting du kan tenke over før du velger ditt nye instrument:

 – Størrelsen: bor du i en liten leilighet er det kanskje ikke smart med store instrumenter som tar opp mye plass. Det samme gjelder for lydnivået, der en mindre leilighet nok heller ikke egner seg for veldig høylytte instrumenter.

 – Musikksjanger: foretrekker du en bestemt sjanger, som for eksempel country eller rock, kan det være veldig smart å velge et instrument som ofte brukes i den sjangeren slik at du kan spille den musikken du elsker.

 – Erfaringsnivå: noen musikkinstrumenter er enklere å starte på enn andre, og for en begynner er det en god idé å velge noe som er litt enklere å lære seg.

 – Budsjett: det er også stor prisforskjell på instrumentene og det tilbehøret du må ha til dem. Derfor bør du også huske budsjettet før du velger.

Finn flotte strykeinstrumenter online

fiolin

Hos Danmusikk.no har de et stort utvalg av instrumenter for både nybegynnere og erfarne musikere, og her er det virkelig noe for enhver smak. For eksempel har de et herlig sortiment av strykeinstrumenter, som bl.a. inkluderer den fantastiske fiolin.

En fiolin har en veldig vakker, ren og klassisk lyd som egner seg utrolig bra til klassisk musikk, men som også kan brukes for en mer moderne lyd.